Truffelceremonie

Ruimte voor het bewustzijn

Een reis naar verbinding

Volgende ceremonie:

  • 2 december (Nijmegen)
  • 31 december (Hoorn)
Vanaf 2024 zal de ceremonie alleen nog gegeven worden passend binnen een langer lopend traject of binnen een meerdaagse.

Inhoud ceremonie

Truffels worden al eeuwen lang gebruikt in  de sjamanistische traditie voor het maken van innerlijke reizen, op zoek naar wijsheid, naar verbinding met de natuur en naar inzichten. 

Al heel wat mensen zijn je voorgegaan op zo’n reis en hebben zaken ervaren als heldere inzichten, een helende ervaring van onvoorwaardelijke liefde, een ervaring van eenheid met alles en allen.

Iedere reis is uniek, omdat ieder persoon uniek is en je te ervaren krijgt wat jij op dat moment nodig hebt.

Bij deze truffelceremonie zorgen we in wisselende samenstelling met twee andere externe therapeuten (Anton en Joke) voor een warme, veilige setting. We houden de energie hoog en licht, en kunnen je helpen als je tijdens je reis dingen tegenkomt die je niet alleen wil of durft aangaan.

Joke is vrij gevestigde psycholoog en Anton is spiritueel begeleider.

De dag wordt begonnen met een korte meditatie en afgesloten met een moment van delen en wat gezonde versnaperingen (fruit, noten, groenten). Tijdens je innerlijke reis zorgen wij voor harmonieuze klanken en geuren en wordt op gezette tijden je vooraf aangegeven intentie in de vorm van een mantra gezongen onder begeleiding van een sjamanendrum.

Truffels zijn psychedelica en zullen tijdelijk je perceptie en waarneming veranderen, waardoor je andere verbindingen aan kunt gaan in jezelf en nieuwe perspectieven zult innemen en ervaren.

Wat levert het op?:

Een reis met bewuste intentie levert magische, ongelooflijke dingen op. Door de zachte, liefdevolle helende werking van de truffel (plantmedicijn) ga je dingen letterlijk en figuurlijk in een totaal ander daglicht zien.

Het hielp al veel mensen bij:

  • Heling van trauma
  • Diepe inzichten in onbewuste patronen en blokkades
  • Een diepe innerlijke ervaring van veiligheid en verbinding.

Wat eerdere deelnemers aangaven:

 
  • Het was van het begin tot het einde een prachtige, helende ervaring!

  • Ik hield alles buiten mij door er woorden en definities op te plakken, omdat het anders onveilig voelde. Maar wat ik tijdens mijn reis meemaakte was niet in woorden en definities te vangen. En toch voelde ik me juist daardoor volkomen veilig.

  • Ik voelde direct een verbinding met de begeleiders, jullie hebben een hele fijne energie.

  • Ik voelde me alsof ik in een warme, zachte cocon werd gelegd, ik werd gekoesterd en plotseling besefte ik dat ik nooit en nergens alleen ben.

Praktische informatie:

 

Een truffelceremonie is alleen mogelijk als je in goede gezondheid verkeert en geen medicatie gebruikt. Ook eerdere psychoses zijn helaas een contra-indicatie. In een eerste oriënterend telefoongesprek wordt gekeken met je naar andere belangrijke zaken die we vooraf van je willen weten. Mocht je medicatie gebruiken of aan een aandoening lijden en toch mee willen doen aan een ceremonie? Dan vragen we je dit vooraf met je behandelend arts te bespreken.

Waar: wisselende ceremoniële ruimten door Nederland. Let op: je komt met openbaar vervoer of je laat je brengen/halen. Zelf autorijden na een ceremonie is niet mogelijk omdat je reactievermogen nog vertraagd is.

Kosten:  €195,-  inclusief gezonde tussendoortjes, koffie en thee

Aantal: De ceremonies gaan door met 8 deelnemers (2 begeleiders) of 12 deelnemers (3 begeleiders). 

We geven op vraag ook ceremonies voor individuen of duo’s. Kosten hiervan bedragen €375,- als je dit alleen wil of €500,- als je met zijn tweeën wil reizen. Op het moment zullen we dit bij jou thuis komen doen, in de toekomst zullen we hiervoor speciale praktijkruimtes voor inrichten.