Vallei van vergeving

Vallei van vergeving

Volgende data:

  • 22 juni (Zijderveld)
  • 23 juni (Hoorn €111,- )
  • 20 juli (Hoorn  €111,- )
  • 21 juli (Zijderveld) 

Vallei van vergeving.

Bereidheid om te vergeven is een grote kracht! 

We delen in deze bijeenkomst graag een andere blik op vergeving en zelfvergeving. Je krijgt bouwstenen aangereikt zodat je het proces van (zelf)vergeving gemakkelijk eigen kunt maken. We leren je graag te vergeven.

Vergeving doe je uit liefde voor jezelf. Het maakt het weer mogelijk om liefde en verbinding met jezelf te ervaren, en de dingen die hiervoor in de weg liggen op te schonen.  

Vergeven is genezen. 

Het is geen goedkeuring voor wat er gebeurd is. Vergeven is ont-schuldigen. 

Het is gaan staan in de waarheid, erkennen dat er is wat er is, en het volledig aanvaarden, zodat de weerstand in jezelf oplost je bevrijdt en je weer toegang verschaft naar je licht en liefde. 

Vergeven gaat dus niet om wat de ander jou heeft aangedaan maar om wat jij  jezelf aandoet door niet te vergeven en je daardoor af te snijden van de liefde. 

Deze dag staat volledig in dit thema. Wat in jou mag aanvaard en bevrijd worden? Ben je bereid naar je eigen oordelen te kijken?

Je hoeft niet te weten hoe het moet, en je mag weerstand voelen. Maar als je ook ergens diep van binnen een bereidheid, een ja voelt, dan nodigen we je van harte uit je aan te melden en deel te nemen. Wij staan naast je. 

Praktische informatie:

 

Wie: Voor een ieder waarbij dit resoneert 🙂

Wanneer: zie boven, telkens van 10:00 tot 16:30

Waar: Schoolstraat 1, Zijderveld

Kosten: 150,- inclusief koffie, thee en iets lekkers.

De vergevingsdagen gaan door bij voldoende deelnemers, de groep is minimaal 10 personen groot (in Hoorn 8). Bij onvoldoende deelnemers behouden we ons het recht voor een week op voorhand de dag te annuleren (betalingen worden teruggeboekt)