Over ons

Links op de foto zie je Josien Metske, psycholoog, rechts zie je Marjoke Laan, gedragswetenschapper, en beide energetisch begeleider. Wij hebben veel ervaring in de reguliere hulpverlening met traumaproblematiek en hebben Training in Verbinding samen opgericht.

In ons dagelijks werk merken we dat de reguliere kennis en kunde vaak eenzijdig is en dat we graag een meer existentiële, energetische en spirituele dimensie willen toevoegen. Wat verbindt ons mensen met elkaar en waar ligt die verbinding in onszelf? Welke rol speelt liefde hierin?!

Beide hebben we zelf ook het pad doorlopen van een zoektocht naar onszelf, om ons ware zijn weer terug te vinden en de innerlijke verbinding weer te herstellen. Het was een pad van vallen en opstaan waarop we van vele methodieken en kennis hebben kunnen profiteren. Ons aangeboren talent om ‘aanwezig te zijn in contact’ hebben we daardoor kunnen uitbreiden en professionaliseren.

We kijken hierdoor en door ons dagelijkse ontmoetingen met mensen in ons werk nu meer met een holistische blik. We zijn trauma-sensitiever en veerkrachtiger. Met veel compassie voor het lijden van de mens én met oog voor de lichte en mooie kanten die ieder mens heeft, zichtbaar of onzichtbaar.

Op deze manier werken en verbinden, zowel in onszelf als met anderen, maakt ons blij en voldaan. Leven en werken vanuit deze staat voelt als flow, vredig, krachtig, vol vertrouwen en veilig. In werkelijke verbinding, van hart tot hart, ontstaat heling, kunnen we groeien en transformeren.

We hebben onze reguliere en energetische ervaringen verenigd met dat wat wij kennen en weten. We hebben ons als missie gesteld om steeds meer mensen vanuit een veilige bedding te helpen deze waarachtige verbinding met zichzelf te voelen en ervaren.